Julebanko

Taps Rideklub afholder onsdag den 7. december julebanko kl. 18.30 - 21.30. Kom og vær med til en hyggelig aften og vind præmier til både dig, din hest og dit køleskab.
Tilmelding skal ske til Zenia på tlf. 20 74 58 28 pris 40kr. i prisen er inkluderet en plade.

Foderforedrag

Taps Rideklub med tilhørssted på Abildstrup Ridecenter afholdte torsdag den 20.10. et velbesøgt foredrag om fodring af heste.
Foredragsholder og foderkonsulent Maja Mandrup Jacobsen fortalte bl.a. om hestens naturlige ædemønster, dens fordøjelse, hvordan man sammensætter en balanceret diet og vigtigheden af grovfoderanalyser. Ydermere talte Maja også om, hvordan man bedst fodre heste og ponyer med sygdomme som EMS og Cushing.

Arbejdsdag

Den 6. august holdte vi i samarbejde med Taps Rideklub arbejdsdag, hvor vi vaskede ridehallen ned, malede dommertårn og gjorde staldene rent og en masse andet. Det var en rigtig god dag og det var fedt at se så stor opbakning til at holde stedet pænt og rent! Mange tak for hjælpen til alle der deltog :-)

Dada Sport

Vi er begyndt at importere et super lækkert ridetøjsmærke, Dada Sport, fra fra Paris, jeg arbejder i øjeblikket på en hjemmeside, men indtil den er i luften så følg os på Instagram @abildstrup eller kontakt mig på mail eller telefon, abildstrup@gmail.com eller 22 48 10 76, vi sælger tøjet her fra vores butik på ridecenteret.

Springundervisning i Taps Rideklub

Gitte Dahl underviser, hver torsdag i spring på alle niveauer i Taps Rideklub. Gitte er 4. års beriderelev og rep. v. det Danske landshold på 3. år. Prisen for en springtime er kr. 150,-.
Tilmelding skal ske til Anne Frøkjær på mail: annefroekjaer@gmail.com

Invitation til informationsmøde

I forbindelse med vores nyligt indgåede samarbejde med Design- og Idrætsefterskolen Skamling, vil vi gerne invitere til informationsmøde om dette, torsdag den 12. maj i rytterstuen.
Vi håber at se så mange som muligt, men for at vi kan danne os et overblik over, hvor mange der kommer, bedes du melde til på mail: abildstrup@gmail.com

Samarbejde med Design- og Idrætsefterskolen Skamling

Vi har indgået en aftale med Design- og Idrætsefterskolen Skamling om udvikling af deres ridelinje. Det betyder, at vi nu gennemfører en større ombygning af vores maskinhus, der fremover vil komme til at fungere som stald for efterskolens ryttere. Stalden bliver indrettet med 14 bokse, et sadelrum og et vandspiltov. Vi glæder os til samarbejdet og til at byde det første hold elever velkommen til august.