Kære elev på Design- og Idrætsefterskolen Skamling hjerteligt velkommen til Abildstrup Ridecenter.

Fodring
Vi fodrer med en fuldfoderblanding, Cool Performance fra Equsana samt wraphø.
Fuldfoderet gives via foderautomat 8 gange dagligt, for at sikre en jævn fodring hen over hele døgnet.
Wrap gives 3 gange ca. 9 kg i alt, morgen, middag og aften, hvoraf det meste til aften. Wrappen udfodres på gulvet.
Der sættes, efter behov, wrap ud på fællesfoldene i vinterperioden.
Vi håndterer kun vores foder og wrap. Skal ponyen/hesten have tilskudsfoder er eleven velkommen til at give dette når han/hun er i stalden.
Overgangen til Cool Performance skal ske inden ponyen/hesten ankommer til Ridecenteret. Cool Performance er fra Equsana og kan købes bl.a. hos DLG.

Strøelse
Boksen er strøet op i træpiller. Med i opstaldningsprisen er opstart af boksen, 105 kg, samt 30 kg om ugen. Ønsker du mere strøelse kan dette tilkøbes til 50 kr pr. sæk.

Fold og foldtid
Din pony/hest kommer til at gå i flok sammen med de andre ponyer/heste fra elevholdet. De går opdelt på to folde, vallakker for sig og hopper for sig. Foldene på ridecenteret er indhegnet med Hippolux hegn, der gør, at risikoen for at ponyen/hesten kommer til skade ved kollision med hegnet er meget lille.
Vi bestræber os på at give ponyerne/hestene meste mulig foldtid under hensyntagen til vejr og vind, trænings- og arbejdstider.

Enefold
Der er ved sygdom mulighed for enefold mod en merpris på 500 kr./mdr.

Analyse af gødningsprøver
Vi sørger for at tage gødningsprøver to gange årligt, efterår og forår. Udgifterne til denne og evt. ormekur kommer oven i bokslejen og er obligatorisk. Flyttes hesten hjem under analysen er opstalder stadig forpligtiget til at betale udgifterne.

Sadelrum og opbevaring af udstyr
Stalden er indrettet med et opvarmet sadelrum, hvor vi stiller et aflåseligt sadelskab på 60*60*180 til rådighed, hvor du kan opbevare dit udstyr. Hvis du selv medbringer foder skal dette kunne være i sadelskabet af hensyn til ryddeligheden og skadedyr.
NB, husk hængelås til sadelskab.

Betaling af boks
Priser:
Opstaldning kr. 2.450,- pr. mdr. (Betales til Abildstrup Ridecenter)
Halkort kr. 275,- pr. mdr. (Betales til Taps Rideklub)
Medlemsskab af Taps Rideklub kr. 270,- årligt (Betales til Taps Rideklub)
Der betales fuld boksleje også selvom hesten tages med hjem i ferier eller sendes i ridning. Betalingen skal ske senes den 1. i måneden. 

Vi vil fra ridecenterets side gøre vores bedste for, at du og din pony/hest får et fantastisk efterskoleophold. Til gengæld forventer vi, at der er pænt og ryddeligt i stalden og sadelrum, samt at der ryddes op og fejes efter hvert besøg i stalden.


Ved tvivl eller spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på:
Tlf. 22 48 10 76
Email: abildstrup@gmail.com